Kesätoritoiminta

SVS järjestää kesätoreja Ringborgilla kesäkuukausina (kesä - heinäkuu) perjantai iltaisin klo 18 ja 20 välisenä aikana. Poikkeuksena juhannusviikko, jolloin tori järjestetään juhannusta edeltävänä torstaina klo 18 alkaen.

Tapahtumakalenterista  voit seurata aikoja tarkemmin.    

Kesätorien lisäksi järjestetään syystori syyskuun kuluessa.

Kesätorin ajaksi  - joka on viikon kohokohta - saaristo herää henkiin. Silloin sinulla on mahdollista hankkia tuoretta lähiruokaa kalan, vihannesten ja leivonnaisten muodossa. Tällöin sinulle myös tarjoutuu tilausuus tavata ystäviä ja tuttuja kahvikupillisesta ja lohivoileivästä nauttien. Täällä vakinaisesti asuva ja kesämökkiläinen tapaavat toisensa mahdollisesti elävän musiikin lomassa.

  

Useimmiten kesätori on ohjelmallinen. Kullakin torilla on oma teemansa. Ohjema on suunnattu koko perheelle. Jokin paikallinen yhdistys saattaa esittäytyä torilla, taiteilija tai käsityöläinen asettaa työnsä näytille. Vanhoja työtapoja saatetaan nähdä ja perheen pienimiille saattaa tarjoutua mahdollisuus kokeilla ratsastusta ponin selässä. 

Tule myymään torille

Jos haluat asettua myyntitiskin toiselle puolelle - myyjänä - on se täysin mahdollista ja tervetullutta. Myyntipaikka on toistaiseksi maksuton. Ole yhteydessä Gabi´in, niin homma hoituu luontevasti.

Kuvagalleriassa löydät enemmän kuvia aiemmista tapahtumista.